Selecteer een pagina

Simone van der Aart

E-mailadres: vanderaart@ftwadvocaten.nl
Telefoonnummer: +31(0)6 112 967 13

Simone heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit Leiden, en daarna ook haar master Straf- en strafprocesrecht daar behaald. Gedurende haar studie heeft zij diverse student-stages gelopen bij verschillende advocatenkantoren.

Direct na afronding van haar studie is Simone in de advocatuur aan het werk gegaan. Naast haar strafrechtelijke achtergrond heeft Simone in de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan in het civiele recht. Simone staat cliënten bij in het strafrecht, maar ook in uiteenlopende civiele procedures, zoals het huurrecht, contractenrecht of de consumentenkoop.

De combinatie van het strafrecht en het civiele spreekt haar aan, omdat elk rechtsgebied zijn eigen kenmerken en bijzonderheden heeft. Sinds augustus 2020 is Simone werkzaam bij FTW Advocaten.

Voor cliënten zal Simone zich altijd maximaal inzetten om tot het best haalbare resultaat te komen. Zij denkt mee met cliënten en is voor hen altijd goed bereikbaar. Goede communicatie staat voor haar bovenaan.

Simone is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en bestuurslid geweest van de Jonge Balie Noord-Holland. Zij staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschreven voor de rechtsgebieden Strafrecht (inclusief Jeugdrecht) en Huurrecht. 

.

FTW Advocaten

FTW Advocaten is een jong advocatenkantoor dat zich sinds 2009 in de Zaanstreek heeft gevestigd. De Zaanstreek kenmerkt zich door een rijke historie en veel (opkomende) bedrijvigheid. Wat FTW Advocaten betreft,
is dit een ideale locatie
om de praktijk te bedrijven. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit is wat FTW kenmerkt en waar zij voor staan.