Selecteer een pagina

Stefanie Langeweg

E-mailadres: langeweg@ftwadvocaten.nl
Telefoonnummer: +31(0)6 233 547 87

Stefanie is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met twee masters: strafrecht en privaatrecht. Hierna is ze als griffier aan de slag gegaan bij de rechtsprekende macht waar ze opviel door haar inzet, prettige omgang met mensen en gedegen juridische kennis.

In 2017 is Stefanie het team van FTW Advocaten komen versterken. Zij houdt zich bezig met zowel de strafrechtelijke als de algemene civiele praktijk, de gebieden waarin zij met goede cijfers afstudeerde en bovendien al de nodige ervaring heeft.

Stefanie heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een bevlogen advocaat met een grote juridische kennis. Cliënten waarderen Stefanie om haar totaalaanpak. Zij kijkt niet slechts naar wat de juridische (on)mogelijkheden zijn. Ze vraagt door en ze heeft door waar de klant het meeste baat bij heeft. Een goede advocaat, is een probleemoplosser, vindt Stefanie. En daarom past zij zo goed bij FTW Advocaten. Stefanie is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Stefanie staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd onder de volgende rechtsgebieden:

– Strafrecht 
Jeugdstrafrecht
Huurrecht

Deze registratie verplicht Stefanie elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd hoofdrechtsgebied.

FTW Advocaten

FTW Advocaten is een jong advocatenkantoor dat zich sinds 2009 in de Zaanstreek heeft gevestigd. De Zaanstreek kenmerkt zich door een rijke historie en veel (opkomende) bedrijvigheid. Wat FTW Advocaten betreft,
is dit een ideale locatie
om de praktijk te bedrijven. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit is wat FTW kenmerkt en waar zij voor staan.