Selecteer een pagina
Veeru Mewa voor het zevende opeenvolgende jaar benoemd tot ‘leading aviation lawyer’ in Nederland

Veeru Mewa is voor het jaar 2020 wederom opgenomen in een prestigieuze lijst van internationale luchtvaart -en transportadvocaten. Deze lijst wordt samengesteld door de Engelse organisatie ‘Who’s Who’, onderdeel van Law Business Research Ltd. Dit is een onafhankelijk juridisch onderzoeksbureau te Londen.

Who’s Who publiceert ieder jaar een lijst met daarop de meest vooraanstaande internationale advocaten per rechtsgebied.

Veeru Mewa wordt al sinds 2014 op deze lijst vermeld als vooraanstaand luchtvaartadvocaat. Hij heeft deze eervolle vermelding mede te danken aan het feit dat hij slachtoffers en nabestaanden heeft bijgestaan van de Faro vliegramp in 1992, de crash met Turkish Airlines op Schiphol in 2009, de Afriqiyah Airways ramp in Tripoli in 2010 en nabestaanden van de vliegramp MH 17 met Malaysia Airlines in 2014. Ook stond Veeru Mewa de afgelopen jaren slachtoffers bij die letsel opliepen aan boord van vliegtuigen en/of helikopters.

De vermelding op deze lijst sinds 2014 is extra bijzonder omdat niet eerder een Nederlandse slachtofferadvocaat op deze lijst werd vermeld.

Ter gelegenheid van deze mooie vermelding heeft Veeru Mewa een blog geschreven over ongevallen aan boord van vliegtuigen. Deze vindt u hier.

FTW Advocaten

FTW Advocaten is een jong advocatenkantoor dat zich sinds 2009 in de Zaanstreek heeft gevestigd. De Zaanstreek kenmerkt zich door een rijke historie en veel (opkomende) bedrijvigheid. Wat FTW Advocaten betreft, is dit een ideale locatie om de praktijk te bedrijven. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit is wat FTW kenmerkt en waar zij voor staan.

Civiel Recht


Ondernemingsrecht
Contractenrecht
Arbeidsrecht
Intellectueel Eigendom
Huurrecht
Overige civiele zaken

Strafrecht


Geweldsdelicten
Vermogensdelicten
Fraude
Drugs/Opiumwet
Verkeersstrafrecht
Economisch strafrecht
Wet Wapens & Munitie
Economisch strafrecht
Zedenzaken
Strafrecht overig

Procedures


Verdachte
Slachtoffer
Klaag- en bezwaarschrift
Civiel recht
Voorlopige maatregel/ procedure