Selecteer een pagina

Aansprakelijkheidsrecht

Als u door toedoen of nalaten door een ander gewond raakt of schade lijdt, kunt de schade soms claimen bij uw eigen verzekeraar. Maar als er een aansprakelijke partij is, dient die alle schade te vergoeden. Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen of en zo ja wie precies aansprakelijk is voor uw (letsel)schade. Dat kan degene zijn die de schade bij u toebrengt, maar ook een niet voor de hand liggende partij. Bij een verkeersongeval zal de veroorzaker van het ongeval meestal aansprakelijk zijn. Is er geen aansprakelijke partij dan zou u wellicht uw schade kunnen verhalen op een van toepassing zijnde verzekering. 

Bij een geweldsdelict zal de dader aansprakelijk zijnen bij een bedrijfsongeval komt u vaak uit bij het bedrijf waar het ongeval plaatsvindt. Bij een medische fout kunt u vaak terecht bij het ziekenhuis en bij een ongeval tijdens vakantie kan vaak de reisorganisator worden aangesproken. Het is niet altijd makkelijk om de aansprakelijkheid gevestigd te krijgen en uw schade te verhalen.

De letselschadeadvocaten van FTW advocaten ondersteunen u graag hierbij. U kunt vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met een van onze advocaten om uw situatie voor te leggen zodat wij kunnen bepalen wat de haalbaarheid van uw zaak is. Ook kunnen de advocaten van FTW u helpen om de aansprakelijkheid erkend te krijgenAls daarvoor naar de rechter gestapt moet worden, dan zullen wij dat niet schromen te doen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met FTW Advocaten.

 

Uw specialist

Stel direct uw vraag

10 + 3 =

Anderen bekeken ook

Letselschade en schade na overlijden

Lees meer

Verkeersongevallen

Lees meer

Smartengeld, shock -en affectieschade

Lees meer

Arbeidsongevallen

Lees meer

Advocaatkosten bij letselschade

Lees meer

Deelgeschil letselschade

Lees meer

Sport- en spel

Lees meer

Luchtvaartongevallen

Lees meer

Kunnen wij je helpen?

FTW Advocaten

FTW Advocaten is een jong advocatenkantoor dat zich sinds 2009 in de Zaanstreek heeft gevestigd. De Zaanstreek kenmerkt zich door een rijke historie en veel (opkomende) bedrijvigheid. Wat FTW Advocaten betreft, is dit een ideale locatie om de praktijk te bedrijven. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit is wat FTW kenmerkt en waar zij voor staan.

Civiel Recht


Ondernemingsrecht
Contractenrecht
Arbeidsrecht
Intellectueel Eigendom
Huurrecht
Overige civiele zaken

Strafrecht


Geweldsdelicten
Vermogensdelicten
Fraude
Drugs/Opiumwet
Verkeersstrafrecht
Economisch strafrecht
Wet Wapens & Munitie
Economisch strafrecht
Zedenzaken
Strafrecht overig

Procedures


Verdachte
Slachtoffer
Klaag- en bezwaarschrift
Civiel recht
Voorlopige maatregel/ procedure