Selecteer een pagina

FTW Advocaten is een ambitieus en gezellig advocatenkantoor gelegen in de Zaanstreek. Vanuit een sfeervol pakhuis gelegen aan de Zaan bedrijven wij de advocatuur op een hoog niveau. We zijn gedreven en scherpzinnig, maar vinden van groot belang dat het werk plaatsvindt in een prettige, informele werkomgeving. Vanwege de groeiende praktijk willen wij op korte termijn een nieuwe collega verwelkomen.

Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam binnen het strafrecht en staan zowel particulieren als bedrijven bij. Van de stagiair(e) wordt ook verwacht dat hij/zij naast het strafrecht ook inzetbaar is in onze algemene civiele praktijk. Dit zal een kleiner deel van de praktijk zijn.

Wij zoeken een beginnend advocaat-stagiair(e) met aantoonbare affiniteit met en kennis van de rechtsgebieden die wij praktiseren.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • je hebt een afgeronde studie WO Rechtsgeleerdheid met een masteropleiding strafrecht en/of privaatrecht en hebt bij voorkeur al werkervaring binnen de genoemde rechtsgebieden;
  • je bent analytisch sterk en communicatief sterk (zowel in woord als geschrift);
  • je bent betrokken, stressbestendig en flexibel;
  • je bent bereid om in weekenden (straf)piketdiensten te doen;
  • je bent intelligent en integer.

Wij bieden:

  • een open en informele werkcultuur;
  • de gelegenheid om vanaf de start eigen cliënten te bedienen en eigen zaken te behartigen;
  • een ambitieus kantoor dat kwaliteit koppelt aan gezelligheid;
  • marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Ben je enthousiast over deze vacature? Maak jouw interesse dan uiterlijk 14-11-2020 per e-mail (info@ftwadvocaten.nl) aan ons kenbaar maken onder toezending van in ieder geval je cv, (ongeschoonde) cijferlijst en eventueel andere documenten (zoals stage-beoordeling en/of overige referenties). Een assessment maakt mogelijk deel uit van de procedure.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Stefanie Langeweg, bereikbaar via telefoonnummer 06-23354787. Je motivatiebrief met cv, cijferlijst en overige bijlagen kun je zenden naar: info@ftwadvocaten.nl.

                   Vacature beginnend advocaat-stagiair(e)

FTW Advocaten


FTW Advocaten is een jong advocatenkantoor dat zich sinds 2009 in de Zaanstreek heeft gevestigd. De Zaanstreek kenmerkt zich door een rijke historie en veel (opkomende) bedrijvigheid. Wat FTW Advocaten betreft, is dit een ideale locatie om de praktijk te bedrijven. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit is wat FTW kenmerkt en waar zij voor staan.